Portal - Μαυρομάτης Μάριος & Σία ΟΕ - Στην Portal μελετάμε και κατασκευαζούμε προηγμένα συστήματα κουφωμάτων για να καλύψουν με απόλυτη επιτυχία τις απαιτήσεις σας για ασφάλεια, μόνωση, λειτουργικότητα και design.

Καλώς ήρθατε στην Portal!

Στην Portal μελετάμε, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε προηγμένα συστήματα κουφωμάτων για να καλύψουν με απόλυτη επιτυχία τις απαιτήσεις σας για ασφάλεια, μόνωση, λειτουργικότητα και design.

Αρχική > Γιατί εμάς?

 

Γιατί εμάς?

1) Γιατί σημασία έχει ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ και ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ.

Πολλοί πιστεύουν ότι το καλό όνομα της εταιρείας (ELVIAL , KOMMERLING Europa, Alumil, Etem κτλ ) προσδιορίζει την ποιότητα κατασκευής. Αυτό δεν είναι αλήθεια, διότι η εταιρίες διελάσεων προσφέρουν τα προϊόντα τους σε βέργες (δεν κατασκευάζουν παράθυρα). Από την εταιρία κατασκευής κουφωμάτων (π.χ PORTAL) εξαρτάται η ποιότητα κατασκευής, τα υλικά κατασκευής, οι μηχανισμοί καθώς και η ποιότητα της τοποθέτησης.

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ

Όσον αφορά την κατασκευή συνθετικών κουφωμάτων , η PORTAL αντιπροσωπεύει για τον Νομό Ρεθύμνου της ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΒΕΕ. 
Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή κουφωμάτων PVC, με 8 υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής σε κτιριακές εγκαταστάσεις 47500 μ2 και πάνω από 150 αντιπροσώπους και υποκαταστήματα στην Ελλάδα και σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις , είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής κουφωμάτων στην Ευρώπη. Οι διαδικασίες παραγωγής που εφαρμόζονται ,οι αυστηρές γερμανικές προδιαγραφές που τηρούνται, τα πιστοποιητικά ποιότητας , σπάνια συναντώνται σε εργοστάσια παραγωγής κουφωμάτων στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τα κουφώματα αλουμινίου, η PORTAL χρησιμοποιεί αποκλειστικά τα συστήματα (σειρές) τηςELVIAL. Η ELVIAL είναι από τις ελάχιστες διελάσεις αλουμινίου στην Ελλάδα που δεν διαθέτει σε οποιονδήποτε τα συστήματα της.

Συνεργάζεται απευθείας με ελάχιστους κατασκευαστές ανά Νομό, τους γνωρίζει προσωπικά και τους επισκέπτεται συχνά, ελέγχει τις διαδικασίες παραγωγής τους και πιστοποιεί του συνεργάτες που τηρούν τις προδιαγραφές που θέτει, προστατεύοντας και τον τελικό πελάτη και το όνομα της εταιρείας της.

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ

Όσον αφορά την τοποθέτηση των κουφωμάτων, η PORTAL , με 7 χρόνια εμπειρίας στα συνθετικά κουφώματα, με πάνω από 9000 τοποθετημένα κουφώματα και πάνω από 1000 ευχαριστημένους πελάτες , εγγυάται την σωστή τοποθέτηση των κουφωμάτων σας από εξειδικευμένο, μόνιμο και εξουσιοδοτημένο προσωπικό, και την άμεση εξυπηρέτηση σας και μετά την πώληση.

2) Γιατί η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά

Πολλές φορές , κοιτώντας δύο ίδια ακριβώς συστήματα κουφωμάτων, το ένα μας φαίνεται πολύ καλύτερο ή αρτιότερο τεχνικά από το άλλο , χωρίς ωστόσο να μπορούμε πάντα να προσδιορίσουμε το γιατί. Τα μέτρα του κουφώματος , ο τρόπος και τα σημεία που εφαρμόστηκαν οι αρμόστοκοι και οι σιλικόνες, η τοποθέτηση των ελαστικών, οι κοπές στα πηχάκια του τζαμιού, το «κλείσιμο» του φύλλου στην γωνία, τα χρώματα στα εξαρτήματα που χρησιμοποιήθηκαν, είναι μόνο μερικές από τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Επίσης κατά την παραγωγή του κουφώματος υπάρχουν και πάρα πολλές μη εμφανής λεπτομέρειες κατασκευής που κάνουν την διαφορά στην διάρκεια του χρόνου. Πως και αν τοποθετήθηκαν πολυουρεθάνικές κόλλες στα «φάλτσα», αν έγιναν οι απορροές στα φύλλα και στην κάσα σωστά, αν έγιναν τρύπες εξαερισμού στο φύλλο, αν χρησιμοποιήθηκαν οι σωστές βίδες, αν τακαρίστηκαν διαγώνια τα τζάμια, αν κολλήθηκαν τα ελαστικά και άλλα πολλά.

3) Γιατί έχουμε κατασταλάξει στους συνεργάτες μας μέσα και έξω από την εταιρεία μας.

Όσον αφορά τους εξωτερικούς συνεργάτες μας ,με όλα τα εργοστάσια που συνεργαζόμαστε αυτή την στιγμή διατηρούμε πολυετής σταθερές σχέσεις βασισμένες στον αμοιβαίο σεβασμό και την σταθερή ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα:

  • υψηλή εξειδίκευση σε συγκεκριμένες σειρές και προϊόντα τόσο στην παραγωγή όσο και στην τοποθέτηση. Για να ανακαλύψεις τις ιδιαιτερότητες των υλικών, των συστημάτων, των μηχανισμών κτλ απαιτείται χρόνος και συνεχή ενημέρωση. Όσα χρόνια και αν εξασκείς το επάγγελμα, κάθε σειρά δέχεται συχνές αλλαγές και βελτιώσεις στα προφίλ, έχει εκατοντάδες κωδικούς (προφίλ), εκατοντάδες συνδυασμούς κωδικών, αλλά και αδυναμίες που είναι απαραίτητο να γνωρίζει κάθε καλός επαγγελματίας.
  • Διαθεσιμότητα υλικών και αμεσότητα στο σέρβις και μετά την πώληση. Παρατηρείται συχνά το φαινόμενο να μην εξυπηρετούνται πελάτες κουφωμάτων, μετά από μερικά χρόνια, γιατί μια εταιρεία άλλαξε προμηθευτή, άλλαξε μηχανισμούς κτλ. Πόσο μάλλον αν προκύψει και κάποιο σοβαρό θέμα που σχετίζεται με εγγυήσεις υλικών και κατασκευών.

Σχετικά με τους εσωτερικούς συνεργάτες μας, το προσωπικό μας , είναι άνθρωποι που ξεκινήσαμε μαζί πολλά χρόνια πριν, εκπαιδευτήκαν και εξειδικεύτηκαν στην δουλεία τους, έμαθαν να σέβονται τον πελάτη και την εταιρεία που δουλεύουν.

Το φαινόμενο να αναλαμβάνουν εξωτερικά συνεργεία την τοποθέτηση κουφωμάτων με πληρωμή ανά τεμάχιο απέχει πολύ από την φιλοσοφία της εταιρείας μας και την ποιότητα των υπηρεσιών που θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες.

4)Γιατί σεβόμαστε τα χρήματα του πελάτη μας

Μελετάμε τις πραγματικές ανάγκες του πελάτη μας και προτείνουμε λύσεις πάντα με άξονα την καλή ποιότητα στην σωστή τιμή. Δεν θα προτείναμε ποτέ κάτι που πιστεύουμε ότι είναι «πεταμένα λεφτά» και δεν θα κατασκευάζαμε ποτέ κάτι για το οποίο δεν είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Όλες οι τεχνικές συμβουλές μας , ακόμα και οι έντονες διαφωνίες μας σε κάποια θέματα, έχουν απώτερο σκοπό να αποκτήσουμε άλλον ένα ευχαριστημένο πελάτη που θα πει τα καλύτερα λόγια για μας και όχι ένα δυσαρεστημένο πελάτη για να λέμε «σου το είχαμε πεί εμείς»

5)Γιατί μας αρέσει η δουλεία μας

Στο επάγγελμα μας είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτό που λέμε «μεράκι». Τόσο στην κατασκευή των προϊόντων όσο και στην τοποθέτηση τους ο ανθρώπινος παράγοντας είναι το κύριο συστατικό της επιτυχίας.

Μπορούμε ακούραστα να μιλάμε , να διαβάζουμε και να ενημερωνόμαστε γύρω από τα κουφώματα και γενικότερα την οικοδομή και να βρίσκουμε τρόπους και υλικά να βελτιώνουμε το προϊόν μας και τις υπηρεσίες μας. Το στοιχείο αυτό στην δουλειά μας που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μας , είναι το γεγονός ότι κάθε περίπτωση , κάθε σπίτι ή επαγγελματικός χώρος είναι μια ξεχωριστή πρόκληση για εμάς.